طرز درست کردن آش ترخینه

ابتدا ترخینه را در ظرف آب سرد بخیسانید. حدود سه ساعت کفایت می کند تا خیس بخورد.حبوباترا از شب قبل بخیسانید و روز بعد با همراه آب روی اجاق گاز بپزید.

زمانی که حبوبات نیم پز شدترخینه خیس خوردهرا اضافه کنید. زمانی که مشاهده کردید حبوبات پخت، عدس و سبزی ( تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ) را اضافه کنید.

داخل تابه ای جدا پیاز بزرگی را پوست بگیرید و بشویید. سپس خلالی برش بزنید یا خرد کنید و در روغن سرخ کنید . زمانی که پیاز داغ طلایی شد فلفل و ادویه و زردچوبه و فلفل سیاه (دلخواه) اضافه کنید. اجازه دهید آش با حرارت ملایم جا بیوفتد. من در این مرحله کشک سفت استفاده کردم و داخل آش مقداری کشک ریختم).


برای خرید ترخینه خشک، می توانید به پیشخوان فروشگاه محصولات محلی ساوا مراجعه کنید و علی بر این محصول با محصولات دیگری چون رشته خوشکار اعلی رشت،چای ایرانی، پنیر محلی سیاهمزگی،مهیاوه و نان بدون گلوتن لاکو، هدیه هایی برای خوشحال کردن خودتان یا دیگری پیدا کنید.

طرز درست کردن آش ترخینه

آش ,ترخینه ,زمانی ,طرز ,فلفل ,خیس ,اضافه کنید ,زمانی که ,کنید زمانی ,کنید و ,طرز درست

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

یادداشت های لئوناردو صالحه + مرجع مقالات رسمی لوازم ارایش سابليمينال - دانلود سابليمينال رايگان بيمه برتر دیجیتال مارکتینگ پَس کوچه مهندسی برق قدرت mtarhe جدیدترین اخبار و اطلاعات سئو